neděle, února 04, 2007

Bramberk

Využili jsme návštěvu v Jablonci, abychom si jednak vyběhli někam na sníh, pak abych vyzkoušel jak funguje a jaké dělá snímky nový foťák, a v neposlední řadě jsme už někam museli umístit travelbug Jumbo Jet, který jsme vylovili před čtrnácti dny v Podlažicích.
Nenapadlo nás přivézt si s sebou z Prahy podprdelníčky a to byla škoda, protože cesta z Maxova na Bramberk byla krásně umydlená. Taky jsme tam potkávali rodinky se sáňkovacími výbavami. Poklad a cíl procházky se schovával asi padesát metrů pod rozhlednou v lese, pěkně zakrytý mezi skalkami. Snad bychom ho objevili i bez navigace, cestička k němu byla ve sněhu hezky vyšlapaná. Keška byla rozumně naplněná, všechny holky si odnesly po nějakém suvenýru. Tým se neodbytně a urputně domáhal nějakého pití, naštěstí byla otevřená restaurace v Lovecké chatě a tak jsme tam na chvíli zapadli na čaj.
Původně jsem ještě plánoval zastavení někde u potoka pro říční písek do akvária, ale čas pokročil, tak jsme tuhle část dopoledního programu odpískali a opatrně sjeli z kopců do suchého Jablonce.

Žádné komentáře: