středa, března 14, 2007

Totální kolaps

aneb stoná celá rodina
Spálou Klárky to všechno začalo. Aličina rýma se jí zase vrazila do uší, podobně jako v Německu, a tím pádem je napůl hluchá. Musíme na ni řvát i to, že je náš miláček. Já si z Hamburku přivezl angínu. Jak řekl v pondělí pan doktor Bartůšek, když jsem se mu zhroutil na židli, ukázal na krk a vyplázl na něj jazyk: "Nó, tak ta je kvalitní...". Ivčin bronchitický kašel si už pár dní vyžaduje oddělené lože, navíc to vypadá, že ode mě tu angínu dostává taky.
Tak se doma vzájemně opečováváme a zejména se snažíme nějak zabavit holky, které jsou domácím vězením "k smrti znuděné", jak říká Klára. Hry, pohádky, malování, vystřihování. Holky zahájily i Velikonoční výzdobu - máme první zajíčky. Aliččiny "králičky" nás pobavily, protože to jsou všechno holky a proto mají dlouhé vlasy. Na první pohled to spíš vypadá jako parta židů s pejzy na maškarním. Taky přišly na pořad počítačové hry, zejména ty, co jsou k dispozici pro děti na webových stránkách LEGO. Ještě, že můžou být každá na jednom stroji, jinak se okamžitě rvou o místo.
Do nemocemi zamořeného prostředí nám navíc chodějí návštěvy s realitním agentem. Aspoň nás to burcuje k úklidu, jinak bychom síly hledali horko těžko.

Žádné komentáře: