pátek, prosince 29, 2006

INDOO

Puldovi odřekli Silvestra kvůli nemocem, takže se místo na párty opět chystáme na komorní rodinnou akci. Že se Silvestr blíží je poznat i po sluchu. Němci spustili prodej zábavní pyrotechniky a nedočkavci samozřejmě testují.
Včera nám počasí chtělo naznačit, že zima už skutečně začala. Ráno jsme se probudili do efektní chumelenice. Ale zůstalo opravdu jen u náznaku. Během tří hodin začalo pršet a sníh doslova mizel před očima. A předpověď u deště zůstává.
Abychom se nemuseli batolit venku v pláštěnkách, vypravili jsme se dneska do Ahrensburgu, kde mají kryté dětské hřiště INDOO. Cestou jsme se stavili ve volksdorfskem dorfmuzeu nakrmit kozy a podívat se na vánoční jesle.
V INDOO bylo živo, ale ne narváno. Na holky tam čekala spousta atrakcí. Pirátské lodě s prolejzačkami a klouzačkami, nafukovací hrady, sopka pro horolezce, trampolíny, ... Hned se nám ztratily z očí a když se vynořily, oči jim svítily a tváře měly rozpálené. Strávili jsme tam skoro čtyři hodiny, to už Alice začala být dost uřícená a unavená, tak ani moc neprotestovala, že jedeme domů.

Žádné komentáře: